Yhdistys

YHDISTYS

Juankosken kuntoilijat ry on 18.5.1972 perustettu Suomen Latu ry:n alainen paikallisyhdistys. Toimintamme perustuu hiihdon, retkeilyn ja kaikenlaisen luonnossa tapahtuvan liikunnan edistämiseksi Juankosken kaupungissa lähiympäristöineen. Pyrimme toiminnallamme tuomaan kaikkien ulottuville terveys-, kunto- ja virkistysliikuntaa. Ulkoilemme, liikumme, olemme yhdessä ja samalla voimme hyvin. Saamme virikkeitä, sosiaalista kanssakäymistä sekä pidämme yllä peruskuntoamme jaksaaksemme kohdata tulevat päivät.

Jäsenmäärä yhdistyksessämme on tällä hetkellä 400. Yhdistyksen toimielimiä ovat sääntömääräiset kevät- ja syyskokous, johtokunta sekä toimikunnat ja perustetut työryhmät. Johtokunta koostuu puheenjohtajasta, 8 varsinaisesta jäsenestä sekä 2 varajäsenestä. Johtokunta kokoontuu 8 – 9 kertaa vuosittain. Toimikunnat ja työryhmät pitävät palavereita tarvittaessa.

pyoraily

Yhdistyksemme symboliksi vihittiin oma lippu Ylösnousemuksen kirkossa 18.5.2002 yhdistyksen täyttäessä 30 vuotta. Vuosittain järjestämme pyörä-, marja- ja patikkaretkiä. Laturetki, kuutamohiihto sekä lasten Muumi hiihtokoulu ovat kuuluneet ohjelmaan melkein koko toiminta-ajan. Kirkkovenesoutu, melonta ja kyykkä ovat tulleet ja ottaneet paikkansa toiminnassa. Lapin hiihto- ja vaellusviikot pyritään järjestämään esimerkiksi vuorovuosin.

Osallistumme aktiivisesti Juankosken kaupungissa lähiympäristöineen erilaisten liikuntatapahtumien järjestämiseen. Edistämme näin juankoskelaisetn ja lähiseutujen ihmisten terveyttä, liikuntaa, hyvääoloa ja sosiaalista kanssakäymistä matalan kynnyksen liikunnan kautta.

hiiri-liikkuu1